Chalet verhuur Lugano

Wilt u dit jaar ook lekker op vakantie, maar heeft u nog geen idee waar naartoe? Kom dan naar Italië!!!


Wij hebben een heel leuk chalet te huur aan het prachtige Lugano meer in Porlezza vanaf €375,- per week.
Vanuit Nederland is Porlezza 10 uur rijden. En op dit moment staat Lombardije op code geel, dit houd in dat de restaurants en winkels weer open zijn. Wij hebben in de zomervakantie nog een paar weken beschikbaar en in het voor- en naseizoen kunnen wij u ook nog een fantastische vakantie aanbieden.
Ons chalet is geheel ingericht voor 5/6 personen en ligt op een uniek plekje op de camping op een paar meter afstand van het strand.
Met een prachtig uitzicht op het meer en de bergen vanaf de veranda, komt u hier heerlijk tot rust. Voor de deur hebben we een eigen parkeergelegenheid en in het chalet is er een airco, eigen keuken, NL satelliet tv en een nieuwe badkamer.
Natuurlijk kan u lekker genieten van de rust en het strand bij het chalet. Maar in de omgeving is ook veel te beleven. Zoals een bezoek aan de mooie dorpjes rondom het Lugano meer en het Como meer, shoppen in Milaan of bijvoorbeeld genieten van het uitzicht vanaf het balkon van Italië. Er zijn ook mooie wandel- en fietsroutes en voor de kinderen is er een leuk zwembad op de camping en een dierentuin in de buurt. Voor meer informatie kan u kijken op onze facebookpagina, maar een persoonlijk bericht via messenger of een e-mail sturen naar chaleverhuurlugano@gmail.com kan natuurlijk ook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.